Idős, sánta fickó rabolt bankot Pécsett, nem tudták elkapni

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Bár a rendőrség szerint 60-65 éves lehet és sánta, nyomtalanul elmenekült a pécsi bankrabló. 

A szájmaszkot viselő férfi ma, vagyis kedden 11:20-kor lépett be a Komlói úton egy bankfiókba, ahol meg sem szólalt. Ellenben lerakott az asztalra egy teleírt papírlapot, amin az állt, hogy fegyver van nála és pénzt követel. Kapott is pénzt, bántani nem bántott senkit, hanem elsántikált. 

Sajtóhírek szerint a rendőrség lezárta a Pécsről kivezető utakat. 

(via police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.