Egy egymillió dolláros Picassót lehet nyerni egy francia sorsjátékon

külföld
2019 november 20., 11:30

Egy francia sorsjáték szerencsés nyertese januárban akár egy egymillió euróra (~330 millió forintra) becsült Picasso festményt - az egyik csendéletét a sokból, az MTI leírása szerint azt, amin egy abszintes üveg és egy újság látható (címlapképünk illusztráció, nem a kisorsolandó képet ábrázolja) - is hazaviheti. A sorsjáték szervezői kétszázezer sorsjegyet terveznek értékesíteni darabonként száz euróért 2020. január 6-ig, hogy az így összegyűlő 20 millió euróból a Care in Africa segélyszervezetet támogassák.

A festmény jelenleg a párizsi Picasso Múzeumban látható.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.