Kutyák marcangoltak halálra egy várandós nőt egy francia erdőben

Holtan találták meg egy francia erdőben azt a 29 éves várandós nőt, aki halála előtt rettegve hívta a férjét, mert attól tartott, hogy egy falka kutya meg fogja támadni. Összemarcangolt holttestén a fejét, karját és combját is kutyaharapások borították.

Az erdőben, ahol a nő saját öt kutyáját sétáltatta, kutyás szarvasvadászatot tartottak a halála idején. A hatóságok most 93 kutyától - köztük az áldozat öt kutyájától is - mintát vettek, hogy kiderítsék, mely állatok marcangolhatták halálra a nőt.

Az ügyészség tájékoztatása szerint az áldozatra férje bukkant rá, aki a telefonhívás után indult a keresésére, és kutyái nyüszítése alapján talált rá.

A francia vadászszövetség közleményben közölte, hogy nincs bizonyíték rá, hogy "vadászkutyák játszottak szerepet ennek a nőnek a halálában". (Via BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.