Kutyák marcangoltak halálra egy várandós nőt egy francia erdőben

külföld
2019 november 20., 05:16
comments 194

Holtan találták meg egy francia erdőben azt a 29 éves várandós nőt, aki halála előtt rettegve hívta a férjét, mert attól tartott, hogy egy falka kutya meg fogja támadni. Összemarcangolt holttestén a fejét, karját és combját is kutyaharapások borították.

Az erdőben, ahol a nő saját öt kutyáját sétáltatta, kutyás szarvasvadászatot tartottak a halála idején. A hatóságok most 93 kutyától - köztük az áldozat öt kutyájától is - mintát vettek, hogy kiderítsék, mely állatok marcangolhatták halálra a nőt.

Az ügyészség tájékoztatása szerint az áldozatra férje bukkant rá, aki a telefonhívás után indult a keresésére, és kutyái nyüszítése alapján talált rá.

A francia vadászszövetség közleményben közölte, hogy nincs bizonyíték rá, hogy "vadászkutyák játszottak szerepet ennek a nőnek a halálában". (Via BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt