Kutyák marcangoltak halálra egy várandós nőt egy francia erdőben

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Holtan találták meg egy francia erdőben azt a 29 éves várandós nőt, aki halála előtt rettegve hívta a férjét, mert attól tartott, hogy egy falka kutya meg fogja támadni. Összemarcangolt holttestén a fejét, karját és combját is kutyaharapások borították.

Az erdőben, ahol a nő saját öt kutyáját sétáltatta, kutyás szarvasvadászatot tartottak a halála idején. A hatóságok most 93 kutyától - köztük az áldozat öt kutyájától is - mintát vettek, hogy kiderítsék, mely állatok marcangolhatták halálra a nőt.

Az ügyészség tájékoztatása szerint az áldozatra férje bukkant rá, aki a telefonhívás után indult a keresésére, és kutyái nyüszítése alapján talált rá.

A francia vadászszövetség közleményben közölte, hogy nincs bizonyíték rá, hogy "vadászkutyák játszottak szerepet ennek a nőnek a halálában". (Via BBC)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.