Kutyák marcangoltak halálra egy várandós nőt egy francia erdőben

külföld
2019 november 20., 05:16

Holtan találták meg egy francia erdőben azt a 29 éves várandós nőt, aki halála előtt rettegve hívta a férjét, mert attól tartott, hogy egy falka kutya meg fogja támadni. Összemarcangolt holttestén a fejét, karját és combját is kutyaharapások borították.

Az erdőben, ahol a nő saját öt kutyáját sétáltatta, kutyás szarvasvadászatot tartottak a halála idején. A hatóságok most 93 kutyától - köztük az áldozat öt kutyájától is - mintát vettek, hogy kiderítsék, mely állatok marcangolhatták halálra a nőt.

Az ügyészség tájékoztatása szerint az áldozatra férje bukkant rá, aki a telefonhívás után indult a keresésére, és kutyái nyüszítése alapján talált rá.

A francia vadászszövetség közleményben közölte, hogy nincs bizonyíték rá, hogy "vadászkutyák játszottak szerepet ennek a nőnek a halálában". (Via BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.