Újpest nem ad extra végkielégítést Wintermantel Zsoltnak

POLITIKA
2019 november 20., 12:40
comments 99

Három havi bérével egyező extra végkielégítést javasolt a kerület bukott polgármesterének, Wintermantel Zsoltnak az október 13-i önkormányzati választás után ott kisebbségbe került Fidesz egyik képviselője, Dr. Szabó Béla a képviselőtestület keddi ülésén. A kerület októberben megválasztott momentumos polgármestere, Déri Tibor a Facebook-posztján számolt be a történtekről.

link Forrás

Mint írta, a polgármesternek és helyetteseinek szánt extra kielégítés több mint tízmillió forintnyi pluszkiadást jelentett volna a kerületnek, amelynek idén már 230 millió forintot kellett arra átcsoportosítania, hogy egyáltalán a hivatali munkatársakat ki tudja fizetni.

A szavazáson Dr. Szabó javaslatát csupán hárman támogatták, 14-en viszont ellene szavaztak, így az elmúlt heteket facebookos toporzékolással töltő Wintermantel nem kap extra juttatást. (Via 24.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.