Január végén dönt a Fideszről az Európai Néppárt

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Január végéig szeretné lezárni a kérdést, és dönteni a Fidesz sorsáról az Európai Néppártban, mondta újságíróknak a szerdán megválasztott pártelnök Zágrábban. A Politico szerint a néppárti bölcsek december elején még találkoznak Orbán Viktorral Budapesten, majd elkészítik jelentésüket, amit megvitat a Néppárt. Tusk elmondta, hogy

bár Orbán "nagyon közeli barát" volt, de nem tudott azonosulni a magyar kormányfő "ötleteivel," mint például az illiberálás demokrácia. 

ötleteivel képviselt "ötletekkel", különös tekintettel az "liberális demokráciájára".

Világos és egyértelmű jelzéseket várnak a Fidesztől, mondta Manfred Weber, az európai parlamenti frakcióvezetője a lengyel hírügynökségnek, amit a Népszava szemlézett. Szerinte a Néppárt nem változtat politikáján, a Fidesznek kell egyértelműen jeleznie, hogy együtt akar-e dolgozni velük. 

"Ha Orbán Viktor részt akar venni a következő kongresszusunkon, ha azt szeretné, hogy ismét tiszteletet vívjon ki Európában, akkor megfelelő jelzéseket kell küldenie. Ilyen jelzéseket még nem kaptunk",

mondta Weber. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 3,8 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.