Köszöntöm a képolvasó fiatalokat!

2019 november 21., csütörtök 9:01
121

"Köszöntöm a képolvasó fiatalokat és a hosszabb ideje fiatalokat! Segítsenek, hogy minél többen rábukkanjanak a Nemzeti Fórum facebookjára, képes-szöveges arculatára," posztolta Lezsák Sándor Instagramjára (!!) szerdán. Ezzel a képpel:

Lezsáknak október végén adta Orbán Viktor a Magyar Érdemrend nagykeresztje polgári tagozat kitüntetést. A kormányfő méltatásában kiemelte, hogy 

"sokan a magyar politika rejtélyes alakjának, kifürkészhetetlen háttéremberének, kiismerhetetlen szervezőjének tartják Lezsák Sándort, pedig a dolog egyszerűbb, mint a politikai rejtvélyfejtők, modern kremlinológusok gondolnák: minden döntés, mozdulat, kezdeményezés mögött egyetlen dolog munkál: Lezsák Sándor azon dolgozik, hogy visszaadja a magyarság önbecsülését az egész Kárpát-medencében". 

Úgy tűnik a kormányfő félreismerte Lezsákot: a Nemzeti Fórum, ahová a képolvasó fiatalok várja, saját politikai egyesülete, amit még 2004-ben alapított.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt