Köszöntöm a képolvasó fiatalokat!

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

"Köszöntöm a képolvasó fiatalokat és a hosszabb ideje fiatalokat! Segítsenek, hogy minél többen rábukkanjanak a Nemzeti Fórum facebookjára, képes-szöveges arculatára," posztolta Lezsák Sándor Instagramjára (!!) szerdán. Ezzel a képpel:

Lezsáknak október végén adta Orbán Viktor a Magyar Érdemrend nagykeresztje polgári tagozat kitüntetést. A kormányfő méltatásában kiemelte, hogy 

"sokan a magyar politika rejtélyes alakjának, kifürkészhetetlen háttéremberének, kiismerhetetlen szervezőjének tartják Lezsák Sándort, pedig a dolog egyszerűbb, mint a politikai rejtvélyfejtők, modern kremlinológusok gondolnák: minden döntés, mozdulat, kezdeményezés mögött egyetlen dolog munkál: Lezsák Sándor azon dolgozik, hogy visszaadja a magyarság önbecsülését az egész Kárpát-medencében". 

Úgy tűnik a kormányfő félreismerte Lezsákot: a Nemzeti Fórum, ahová a képolvasó fiatalok várja, saját politikai egyesülete, amit még 2004-ben alapított.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.