Köszöntöm a képolvasó fiatalokat!

POLITIKA
2019 november 21., 09:01

"Köszöntöm a képolvasó fiatalokat és a hosszabb ideje fiatalokat! Segítsenek, hogy minél többen rábukkanjanak a Nemzeti Fórum facebookjára, képes-szöveges arculatára," posztolta Lezsák Sándor Instagramjára (!!) szerdán. Ezzel a képpel:

Lezsáknak október végén adta Orbán Viktor a Magyar Érdemrend nagykeresztje polgári tagozat kitüntetést. A kormányfő méltatásában kiemelte, hogy 

"sokan a magyar politika rejtélyes alakjának, kifürkészhetetlen háttéremberének, kiismerhetetlen szervezőjének tartják Lezsák Sándort, pedig a dolog egyszerűbb, mint a politikai rejtvélyfejtők, modern kremlinológusok gondolnák: minden döntés, mozdulat, kezdeményezés mögött egyetlen dolog munkál: Lezsák Sándor azon dolgozik, hogy visszaadja a magyarság önbecsülését az egész Kárpát-medencében". 

Úgy tűnik a kormányfő félreismerte Lezsákot: a Nemzeti Fórum, ahová a képolvasó fiatalok várja, saját politikai egyesülete, amit még 2004-ben alapított.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.