A jövő vállalkozói csaptak össze Budapesten

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
  • Idén harmadik alkalommal rendezte meg ÜzletRace elnevezésű hallgatói versenyét az OTP Business.
  • A 300 induló csapat közül hatan kerültek a döntőbe, ahol egy komplex vállalati szimulációval kellett megbirkózniuk az egyetemistáknak, majd üzleti terveiket a zsűri előtt prezentálták.
  • A győztes csapat tagjai: Lengyel Dániel, Zsigmond Bence, és Burján Ákos Márk. Az első helyezésért a csapat 900 000 forintos nyereményben részesült.
  • A dobogóról lecsúszott csapatok sem távoztak üres kézzel, kisebb tárgynyereményekben részesültek. A korábbi évek tapasztalatai alapján a verseny résztvevői sok esetben kapnak gyakornoki, vagy később akár álláslehetőséget is az OTP Businesstől.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér