Érdeklődés hiányában elmarad a Victoria's Secret legendás divatbemutatója

Hivatalosan is bejelentették, hogy idén elmarad az 1995 óta minden évben a divat- és popkultúra nagy eseményének számító Victoria’s Secret Fashion Show. 

A tavalyi bemutató minden idők legalacsonyabb nézettségét hozta, ellenben rengeteg kritikát kapott mint szexista és idejét múlt rendezvény, amelyből hiányzik a változatosság.

Fotó: TIMOTHY A. CLARY/AFP

A fehérnemű márka anyavállalata, az L Brands közölte, hogy fejleszteniük kell a marketingstratégiájukat, amely ugyanakkor eddig nagy eredményeket hozott.

A show olyan szupermodellek felemelkedését segítette, mint Tyra Banks, Heidi Klum és Miranda Kerr. (BBC)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.