Gulyás Gergely álhíroldalakat jelentett fel

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Rágalmazás miatt több álhírportált feljelentett a Miniszterelnökséget vezető miniszter, közölte Facebook-oldalán. Gulyás Gergely szerint 

"az elmúlt hónapokban veszélyesen elterjedtek az álhírportálok, melyeknek jól láthatóan egy céljuk van: mivel a kormány intézkedéseit érdemben nem tudják vitatni, ezért inkább kormánypárti politikusoktól származó idézetként feltüntetve olyan hazugságokat terjesztenek, amelyek soha nem hangzottak el! "

Miután a napokban olyan oldalakkal találkozott, amik "a nyugdíjak csökkentéséről, sőt megszüntetéséről hazudtak - soha el nem hangzott mondatokat - mások mellett - az én számba adva," büntetőfeljelentést tett a Legfőbb Ügyészségen és a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. A miniszter a hirzona24.com , az otpercpiheno.blogspot.com és a blikkruzs.me álhíroldalak nevezte meg posztjában, Rétvári Bence államtitkárt egyelőre nem. A kormánypárti politikus szombaton posztolt valótlant:

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.