Gulyás Gergely álhíroldalakat jelentett fel

Rágalmazás miatt több álhírportált feljelentett a Miniszterelnökséget vezető miniszter, közölte Facebook-oldalán. Gulyás Gergely szerint 

"az elmúlt hónapokban veszélyesen elterjedtek az álhírportálok, melyeknek jól láthatóan egy céljuk van: mivel a kormány intézkedéseit érdemben nem tudják vitatni, ezért inkább kormánypárti politikusoktól származó idézetként feltüntetve olyan hazugságokat terjesztenek, amelyek soha nem hangzottak el! "

Miután a napokban olyan oldalakkal találkozott, amik "a nyugdíjak csökkentéséről, sőt megszüntetéséről hazudtak - soha el nem hangzott mondatokat - mások mellett - az én számba adva," büntetőfeljelentést tett a Legfőbb Ügyészségen és a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. A miniszter a hirzona24.com , az otpercpiheno.blogspot.com és a blikkruzs.me álhíroldalak nevezte meg posztjában, Rétvári Bence államtitkárt egyelőre nem. A kormánypárti politikus szombaton posztolt valótlant:

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.