Nem találták meg a Vár alatt a vajdasági bérgyilkos fegyverét

bűnügy
2019 november 23., 15:13
comments 84

Szombat reggel előbb a Clark Ádám térnél, a Vár oldalában, majd a Citadellánál mutatta meg a nyomozóknak D. Csaba, hogy hova ásta el azt a fegyvert, amivel 2018. szeptember 20-án lelőtte V. László vállalkozót. A szerb drogmaffia bérgyilkosának tartott vajdasági férfit a TEK biztosításával mozgatták. Ügyvédje, dr. Tran Dániel a Blikknek arról számolt be, hogy

"legnagyobb igyekezetünk ellenére sem vezetett a kutatás eredményre, sem a Budai Vár oldalában, sem a Citadellánál. Előbbinél a fegyvernek, utóbbinál a hangtompítónak kellett volna lennie. Az, hogy már egyik sem található, magyarázható az eltelt idővel, nem kizárt, hogy valaki már megtalálta őket, de akár az eső is kimoshatta a földből. Védencem továbbra is együttműködik a hatóságokkal."

photo_camera Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

D. Csabát március elején kapták el Prágában, a több gyilkosság elkövetésével is gyanúsított 38 éves férfi ellen a holland, a magyar és a szerb rendőrség adott ki nemzetközi elfogatóparancsot. Végül a magyar hatóságoknak adták ki.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.