Absztrakt minimalista műalkotás készült Mészáros Lőrincről

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Én már rég rájöttem Orbán Viktor legnagyobb trükkjére: olyan ügyesen az előtérbe tolta Mészáros Lőrincet, hogy pár év elteltével minden jóérzésű embernek elege lett belőle és nem akarnak róla olvasni/látni semmit, hogy ne égjen ki a szemük és az agyuk. Éppen ezért manapság már nehéz bármit mondani M.L.-ről. Olvasónk, K. mégis megpróbálta. Szűkszavúan, mégis hatásosan, íme:

A művész kommentárja: 

“Azért mindennek van határa” című művem. Technika: képernyőfotó, támogató: Google


Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.