Absztrakt minimalista műalkotás készült Mészáros Lőrincről

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Én már rég rájöttem Orbán Viktor legnagyobb trükkjére: olyan ügyesen az előtérbe tolta Mészáros Lőrincet, hogy pár év elteltével minden jóérzésű embernek elege lett belőle és nem akarnak róla olvasni/látni semmit, hogy ne égjen ki a szemük és az agyuk. Éppen ezért manapság már nehéz bármit mondani M.L.-ről. Olvasónk, K. mégis megpróbálta. Szűkszavúan, mégis hatásosan, íme:

A művész kommentárja: 

“Azért mindennek van határa” című művem. Technika: képernyőfotó, támogató: Google


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.