Egy szomszéd látta, ahogy a kajakos a parkolóba cipeli a magatehetetlen VV Fannit, de nem kérdezett semmit

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Egy szemtanú látta, amint B. László 2017. november 20-án egy dunaújvárosi lakóház mélygarázsába hurcolja az akkor már öntudatlan, hiányosan öltözött Novozánszki “VV” Fannit, akinek, bár minden bizonnyal megölték, azóta sem került elő a holtteste. 

A Bors friss cikke szerint a ház egyik férfi lakója akció közben találkozott össze azzal a B. Lászlóval, aki bérelt lakásából éppen elrabolta az egykori valóságsószereplőt. Hiába látta azt, hogy  B. a karjaiban cipel egy eszméletlen, hiányosan felöltözött fiatal nőt, a lakó nem kérdezett tőle semmit. Az ideges tettes volt az, aki kérdés nélkül megszólította azzal, hogy “Kicsit sok volt a pezsgő.” A szomszéd ezután azt is végignézte, ahogy a kajakos az autójában teszi az eszméletlen nőt. 

B. László ezt az akciót elismerte, azt azonban évek óta tagadja, hogy ő ölte volna meg a nőt, akinek nem találták meg eddig a holttestét.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.