Agyonlőttek egy francia párt Haitin

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Érkezésük után nem sokkal, szállásuk előtt agyonlőttek egy francia párt Haitin. A pár egy gyermeket akart örökbe fogadni, azért utazott a karibi szigetországba.

Vasárnap este egy motorról nyitottak tüzet egy örökbefogadó francia párra Haitin. Az áldozatokat ebbe a kórházba szállították, de életüket már nem sikerült megmenteni.Fotó: VALERIE BAERISWYL/AFP

A helyi rendőrség tájékoztatása szerint a pár vasárnap este a szállása előtt várakozott, míg a soförjük a kaput nyitotta. Eközben egy elhaladó motorkerékpárról tüzet nyitottak rájuk.

A sofőr vallomása szerint a támadók legalább ketten voltak. A rendőrség szerint az indíték rablás lehetett, bár a gyilkosok nem zsákmányoltak semmit.

A francia külügyminisztérium tájékoztatása szerint együttműködnek a haiti hatóságokkal a nyomozásban. (Via MTI)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.