Agyonlőttek egy francia párt Haitin

Érkezésük után nem sokkal, szállásuk előtt agyonlőttek egy francia párt Haitin. A pár egy gyermeket akart örökbe fogadni, azért utazott a karibi szigetországba.

Vasárnap este egy motorról nyitottak tüzet egy örökbefogadó francia párra Haitin. Az áldozatokat ebbe a kórházba szállították, de életüket már nem sikerült megmenteni.Fotó: VALERIE BAERISWYL/AFP

A helyi rendőrség tájékoztatása szerint a pár vasárnap este a szállása előtt várakozott, míg a soförjük a kaput nyitotta. Eközben egy elhaladó motorkerékpárról tüzet nyitottak rájuk.

A sofőr vallomása szerint a támadók legalább ketten voltak. A rendőrség szerint az indíték rablás lehetett, bár a gyilkosok nem zsákmányoltak semmit.

A francia külügyminisztérium tájékoztatása szerint együttműködnek a haiti hatóságokkal a nyomozásban. (Via MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.