A volt érdi polgármesternek 7,3 millió jár, mert az elmúlt öt évben 160 szabadnapját nem vette ki

politika
2019 november 27., 04:13
comments 169

Szabadságmegváltás jogcímen milliókat zsebelnek be bukott polgármester, írja Blikk. Mivel a településvezetőknek sem kötelező kivenni az összes szabadságukat az adott évben, az ötéves ciklus végén egy összegben kifizetik nekik a ki nem vett napok ellenértékét. A lap egy tucatnyi önkormányzatot keresett meg és csak kettő olyat találtak, aminek vezetője minden szabadságát kivette az elmúlt öt évben

Borkai Zsoltot és a XI. kerületet bukó Hoffmann Tamást.

A rekorder Érd volt vezetője, T. Mészáros András lett: 160 napja ragadt bent. A lap viszont hiába kereste, nem árulta el, hogy csinálta, hogy csak évi hét napot nem dolgozott az elmúlt időszakban.

A Blikk toplistája:

  1. T. Mészáros András, 160 nap - 7,3 millió forint
  2. Puskás Tivadar, 129 nap - 5,8 millió forint
  3. Vattamány Zsolt, 118 nap - 5,5 millió forint
  4. Sára Botond, 83 nap - 3,8 millió forint
  5. Bácskai János, 79 nap - 3,7 millió forint

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.