Egy maszkos férfi megpróbált kirabolni egy felvidéki kávézót, másodperceken belül menekülnie kellett

bűnügy
2019 november 27., 16:45

Egy maszkos férfi rontott be egy kávézóba a felvidéki Gútán, és egy fehér táskát dobott a pultra, utasítva a csapost, hogy tegye bele a pénzt. Közben a jobb kezét végig a zsebében tartotta, mintha fegyvert szorongatna. A biztonsági kamera videója alapján viszont a csapos nem igazán foglalkozott vele.

link Forrás

Amikor aztán a rabló a nyomaték kedvéért meg is ütötte a csapost, az bedühödött, és kikergette a férfit a kávézóból. A szlovákiai rendőrség keresi az elkövetőt. (Új Szó)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.