Drogügyben nyomoz a rendőrség a kispesti szocialista botrányban

bűnügy
2019 november 29., 10:47
comments 116

Kábítószerrel való visszaélés gyanúja miatt is nyomoz a Készenléti Rendőrég Nemzeti Nyomozó Iroda a XIX. kerületi szocialista botrányban – írja a 24.hu.

Az eljátást ismeretlen személy ellen indították, de egyértelműen azokról a videó- és hangfelvételekről van szó, amelyek októberben jelentek meg a kormánysajtóban. A felvételeken a kispesti szocialista önkormányzati képviselő Lackner Csaba korrupciós ügyekről beszélt, miközben egy zacskó fehér port lóbál. Lacknert azóta újraválasztották, az MSZp-ből viszont kizárták.

Lackner a 24-nek azt mondta, nem hallgatták ki az ügyben, és nem is kapott rendőrségi értesítést, de ha megkeresik, „áll a hatóságok rendelkezésére”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.