Úgy játszotta el a magyar himnuszt az egyiptomi katonazenekar, hogy még Áder János arca is majdnem megrezdült

Egyiptomba látogatott Áder János államfő, és találkozott Abdel Fattáh esz-Szíszi köztársasági elnökkel. Ennek örömére pedig

ismét akcióba lendült a legendás egyiptomi katonazenekar,

ami úgy képes eljátszani nemzeti himnuszokat, hogy arról külön Youtube-összeállítások készülnek. (Mi arról írtunk korábban, milyen dadaista remekművé varázsolták az orosz himnuszt.)

A magyar himnusszal ez történt:

Ezt még Áder János sem viselhette könnyen érzelmek nélkül:

A teljes videó itt, a találat a Euronewsé.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.