Egy oklahomai Starbucks dolgozója azt írta egy rendőr kávéjára, hogy DISZNÓ

Egy oklahomai Starbucks közölte, hogy kirúgták azt az alkalmazottat, aki hálaadás napján egy rendőrtiszt kávéjának a címkéjére azt írta, hogy „DISZNÓ”.

Forrás: CNN/KTUL

Amikor a férfi betelefonált a panaszával, felajánlották, hogy új címkét raknak a kávéra, ha visszaviszi azt.

Johnny O'Mara kieferi rendőrfőnök a helyi tévének azt mondta, leginkább az húzta fel, hogy teljes mértékben tiszteletlenek voltak vele szemben pont aznap, amikor ahelyett, hogy otthon enne és focimeccset nézne a családjával, inkább a kisvárosban járőrözött. (CNN)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.