Egy oklahomai Starbucks dolgozója azt írta egy rendőr kávéjára, hogy DISZNÓ

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Egy oklahomai Starbucks közölte, hogy kirúgták azt az alkalmazottat, aki hálaadás napján egy rendőrtiszt kávéjának a címkéjére azt írta, hogy „DISZNÓ”.

Forrás: CNN/KTUL

Amikor a férfi betelefonált a panaszával, felajánlották, hogy új címkét raknak a kávéra, ha visszaviszi azt.

Johnny O'Mara kieferi rendőrfőnök a helyi tévének azt mondta, leginkább az húzta fel, hogy teljes mértékben tiszteletlenek voltak vele szemben pont aznap, amikor ahelyett, hogy otthon enne és focimeccset nézne a családjával, inkább a kisvárosban járőrözött. (CNN)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 4,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.