Saját csapdája végzett egy amerikai férfival

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel
A maine-i Van Buren, ahol Ronald Cyr belegyalogolt a saját csapdájába.Fotó: Michael C. Snell/robertharding

Hálaadás napján vesztette életét egy 65 éves férfi az amerikai Maine államban, Van Buren városában. Ronald Cyrrel a hatóságok szerint saját csapdája végzett, amit otthona védelmére ő maga szerelt össze: egy pisztolyt szerelt fel a bejáratával szemben, ami úgy volt beállítva, hogy elsüljön, ha valaki illetéktelenül belép. Amikor Cyr csütörtökön, hálaadás estélyén hazatért, és kinyitotta háza ajtaját, a fegyver el is sült.

A helyszínelő rendőrök több más csapdát is találtak Cyr házában, ezért kénytelenek voltak riasztani a tűzszerészeket is. Vizsgálataik során arra jutottak, hogy Cyrrel bizonyosan a saját csapdája végzett, amit ő maga süthetett el.

Azt, hogy Cyr miért rakta tele csapdával otthonát, egyelőre nem sikerült megállapítani, ahogy azt sem, hogy hogyan tudta véletlenül működésbe hozni saját csapdáját. (Via ABC News)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.