Saját csapdája végzett egy amerikai férfival

külföld
2019 december 1., 18:49
comments 168
photo_camera A maine-i Van Buren, ahol Ronald Cyr belegyalogolt a saját csapdájába. Fotó: Michael C. Snell/robertharding

Hálaadás napján vesztette életét egy 65 éves férfi az amerikai Maine államban, Van Buren városában. Ronald Cyrrel a hatóságok szerint saját csapdája végzett, amit otthona védelmére ő maga szerelt össze: egy pisztolyt szerelt fel a bejáratával szemben, ami úgy volt beállítva, hogy elsüljön, ha valaki illetéktelenül belép. Amikor Cyr csütörtökön, hálaadás estélyén hazatért, és kinyitotta háza ajtaját, a fegyver el is sült.

A helyszínelő rendőrök több más csapdát is találtak Cyr házában, ezért kénytelenek voltak riasztani a tűzszerészeket is. Vizsgálataik során arra jutottak, hogy Cyrrel bizonyosan a saját csapdája végzett, amit ő maga süthetett el.

Azt, hogy Cyr miért rakta tele csapdával otthonát, egyelőre nem sikerült megállapítani, ahogy azt sem, hogy hogyan tudta véletlenül működésbe hozni saját csapdáját. (Via ABC News)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt