Saját csapdája végzett egy amerikai férfival

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A maine-i Van Buren, ahol Ronald Cyr belegyalogolt a saját csapdájába.Fotó: Michael C. Snell/robertharding

Hálaadás napján vesztette életét egy 65 éves férfi az amerikai Maine államban, Van Buren városában. Ronald Cyrrel a hatóságok szerint saját csapdája végzett, amit otthona védelmére ő maga szerelt össze: egy pisztolyt szerelt fel a bejáratával szemben, ami úgy volt beállítva, hogy elsüljön, ha valaki illetéktelenül belép. Amikor Cyr csütörtökön, hálaadás estélyén hazatért, és kinyitotta háza ajtaját, a fegyver el is sült.

A helyszínelő rendőrök több más csapdát is találtak Cyr házában, ezért kénytelenek voltak riasztani a tűzszerészeket is. Vizsgálataik során arra jutottak, hogy Cyrrel bizonyosan a saját csapdája végzett, amit ő maga süthetett el.

Azt, hogy Cyr miért rakta tele csapdával otthonát, egyelőre nem sikerült megállapítani, ahogy azt sem, hogy hogyan tudta véletlenül működésbe hozni saját csapdáját. (Via ABC News)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 4,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.