Saját csapdája végzett egy amerikai férfival

külföld
2019 december 01., 18:49
comments 164
A maine-i Van Buren, ahol Ronald Cyr belegyalogolt a saját csapdájába.
photo_camera A maine-i Van Buren, ahol Ronald Cyr belegyalogolt a saját csapdájába. Fotó: Michael C. Snell/robertharding

Hálaadás napján vesztette életét egy 65 éves férfi az amerikai Maine államban, Van Buren városában. Ronald Cyrrel a hatóságok szerint saját csapdája végzett, amit otthona védelmére ő maga szerelt össze: egy pisztolyt szerelt fel a bejáratával szemben, ami úgy volt beállítva, hogy elsüljön, ha valaki illetéktelenül belép. Amikor Cyr csütörtökön, hálaadás estélyén hazatért, és kinyitotta háza ajtaját, a fegyver el is sült.

link Forrás

A helyszínelő rendőrök több más csapdát is találtak Cyr házában, ezért kénytelenek voltak riasztani a tűzszerészeket is. Vizsgálataik során arra jutottak, hogy Cyrrel bizonyosan a saját csapdája végzett, amit ő maga süthetett el.

Azt, hogy Cyr miért rakta tele csapdával otthonát, egyelőre nem sikerült megállapítani, ahogy azt sem, hogy hogyan tudta véletlenül működésbe hozni saját csapdáját. (Via ABC News)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.