A labor helyett egy moziba küldték a "nagyon fertőző" vizeletmintákat Seattle-ben

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A vártnál nagyobb kalandban volt részók a seattle-i North Bend Theatre mozi látogatóinak, akik a hálaadás hétvégéjén, pénteken beültek a Jégvarász 2. előadására. A vetítés közben ugyanis ki kellett terelni őket, mert a moziba váratlanul egy nagy doboz érkezett "súlyosan fertőző emberi anyag" felirattal.

Mint kiderült, a dobozban vizeletminták voltak, ezeknek a camzettje egy tacomai orvosi rendelő lett volna, bő hatvan kilométerrel odébb. Azt egyelőre nem sikerült kideríteni, hogy hogyan postázhatták ennyire félre a vizeletet.

A csomagot 5:15-kor találta meg egy azonosítatlan látogató, aki fel is bontotta. Ekkor szembesült a folyadékokat tartalmazó üvegcsékkel és a fenyegető felirattal. A mozi munkatársai pedig a figyelmeztetés alapján riasztották a helyi tűzoltóság vegyvédelmi alakulatát, akik előírásszerűen evakuálták a filmszínházat.

"A dobozt izoláltuk, egy embert elővigyázatosságból elláttunk" - közölték a tűzoltók. Mint kiderült, a dobozt kinyitót kellett kivizsgálni, de sem ő, sem más nem sérült meg az incidens során. (Via The News Tribune)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 4,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.