A labor helyett egy moziba küldték a "nagyon fertőző" vizeletmintákat Seattle-ben

2019 december 2., hétfő 8:05

A vártnál nagyobb kalandban volt részók a seattle-i North Bend Theatre mozi látogatóinak, akik a hálaadás hétvégéjén, pénteken beültek a Jégvarász 2. előadására. A vetítés közben ugyanis ki kellett terelni őket, mert a moziba váratlanul egy nagy doboz érkezett "súlyosan fertőző emberi anyag" felirattal.

Mint kiderült, a dobozban vizeletminták voltak, ezeknek a camzettje egy tacomai orvosi rendelő lett volna, bő hatvan kilométerrel odébb. Azt egyelőre nem sikerült kideríteni, hogy hogyan postázhatták ennyire félre a vizeletet.

A csomagot 5:15-kor találta meg egy azonosítatlan látogató, aki fel is bontotta. Ekkor szembesült a folyadékokat tartalmazó üvegcsékkel és a fenyegető felirattal. A mozi munkatársai pedig a figyelmeztetés alapján riasztották a helyi tűzoltóság vegyvédelmi alakulatát, akik előírásszerűen evakuálták a filmszínházat.

"A dobozt izoláltuk, egy embert elővigyázatosságból elláttunk" - közölték a tűzoltók. Mint kiderült, a dobozt kinyitót kellett kivizsgálni, de sem ő, sem más nem sérült meg az incidens során. (Via The News Tribune)