Lezuhant egy mentőhelikopter Franciaországban

külföld
2019 december 02., 06:19
comments 5
Rendőrök biztosítják a területet, ahol lezuhant a francia polgári védelem mentőhelikoptere.
photo_camera Rendőrök biztosítják a területet, ahol lezuhant a francia polgári védelem mentőhelikoptere. Fotó: CLEMENT MAHOUDEAU/AFP

Lezuhant egy árvízi mentéshez vezényelt helikopter Marseille közelében Franciaországban. A fedélzetén tartózkodó három ember az életét vesztette.

A francia polgári védelem helikopterét Var megyébe, Rove településhez riasztották, amit elöntött az ár. A fedélzetén a szervezet három munkatársa tartózkodott.

Franciaország földközi-tengeri partvidékén a múlt héten heves esőzés volt, aminek következtében a folyók kiléptek medrükből, az árvíz miatt nagy területen akadozott a közúti és a vasúti közlekedés. Nizza és Toulon között felfüggesztették a vasúti forgalmat a heves viharok miatt. Számos kulturális, és sportrendezvényt elhalasztottak a kíméletlen időjárási viszonyok miatt, amelyek két megyében mintegy 150 települést érintettek.

Az árvizekben hat ember meghalt. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.