Viccből összekötözték a kocsmában, éjjel a földön fagyott meg a négygyerekes férfi

Járvány hírlevél
A koronavírus és a küzdelem ellene. A helyzet itthon és a világban.

Göbölös Zsolt közmunkás péntek este az asztalra borulva elaludt a helyi kocsma teraszán a Fejér megyei Nagylókon. Három férfi viccből kitalálta, hogy egy felfordított széket kötöznek a hátára, a kezét és lábát pedig szigetelőszalaggal csomózták össze.

A pultos közben levideózta az egész jelenetet, a fél falu szegény Zsolton röhögött – mondta egy helyi a Blikknek. Aztán valaki szólt, hogy engedjék el a férfit, mire a vendégek azt mondták, majd elengedik. 

Ezt viszont elfelejtették megtenni, és záróra után otthagyták az összekötözött férfit. Göbölös Zsolt a földre esett, és nem tudott felállni a hideg kőről. Hajnalban a helyi busz sofőrje találta meg, és riasztotta a mentőket, de a férfi annyira kihűlt, hogy nem tudták megmenteni az életét.

A Blikk cikke szerint a 43 éves férfinak négy gyereke volt, és a falu legjámborabb emberének tartották. A rendőrség három embert, egy 30, egy 32, és egy 37 éves nagylóki férfit hallgatott ki gyanúsítottként gondatlan emberölés vétsége miatt.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.