Viccből összekötözték a kocsmában, éjjel a földön fagyott meg a négygyerekes férfi

2019 december 2., hétfő 8:24
390

Göbölös Zsolt közmunkás péntek este az asztalra borulva elaludt a helyi kocsma teraszán a Fejér megyei Nagylókon. Három férfi viccből kitalálta, hogy egy felfordított széket kötöznek a hátára, a kezét és lábát pedig szigetelőszalaggal csomózták össze.

A pultos közben levideózta az egész jelenetet, a fél falu szegény Zsolton röhögött – mondta egy helyi a Blikknek. Aztán valaki szólt, hogy engedjék el a férfit, mire a vendégek azt mondták, majd elengedik. 

Ezt viszont elfelejtették megtenni, és záróra után otthagyták az összekötözött férfit. Göbölös Zsolt a földre esett, és nem tudott felállni a hideg kőről. Hajnalban a helyi busz sofőrje találta meg, és riasztotta a mentőket, de a férfi annyira kihűlt, hogy nem tudták megmenteni az életét.

A Blikk cikke szerint a 43 éves férfinak négy gyereke volt, és a falu legjámborabb emberének tartották. A rendőrség három embert, egy 30, egy 32, és egy 37 éves nagylóki férfit hallgatott ki gyanúsítottként gondatlan emberölés vétsége miatt.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt