Baranyi Krisztinát a ferencvárosi önkormányzat parkolójában büntette meg a hírhedt parkolási cég

POLITIKA
2019 december 03., 19:20

„A Polgármesteri Hivatal parkolójában állok az autómmal napi 12 órában (amíg dolgozom), itt büntettek meg. Nem, ez nem vicc” - írta Baranyi Krisztina a Facebookon kedd este.

Az új ferencvárosi polgármester és a helyi parkolási cég hosszú és izgalmas közös múltra tekint vissza, hiszen önkormányzati képviselőként Baranyi támadta leghangosabban azt a rendszert, amelynek sötét ügyeit a 444 oknyomozó filmje tárta fel, megváltoztatva a budapesti politikát.

link Forrás

„A helyi parkolásüzemeltető cég 9 éve károsítja meg Ferencvárost. Első érdemi döntésünk volt, hogy január elsejétől végre saját kézbe vesszük a parkolást, kiseprűzzük innen a céget, amely ez alatt az idő alatt milliárdokat vett ki a zsebünkből” - írta most Baranyi, akit a fideszes polgármesterrel vívott választási harc során névtelen lejárató anyagok többek között azzal támadták, hogy megharapott egy parkolóőrt.

„Itt, a Ferencvárosban elkezdjük lebontani azt a 30 év alatt felépült, közpénzlopásra létrehozott, politika által irányított rendszert, amely a parkolásüzemeltetés minden részéből az utolsó fillért is magánzsebekbe terelte. Lehet hogy ez nem tetszik nekik?” - teszi fel a kérdést Baranyi.

A választ erre nem tudhatjuk, de a Google utcaképén is látszik, hogy nehéz nem észrevenni, hogy ez valóban a Polgármesteri Hivatal saját parkolója, még parkoló korlátok is vannak: