Azzal támadják Baranyi Krisztinát, hogy irtja a kerületi kutyákat és megharapott egy parkolóőrt

Budapest
2019 október 10., 14:08
comments 277

Eddig sem volt unalmas a ferencvárosi kampány. Ez az egyetlen fővárosi kerület, ahol az ellenzék előválasztást tartott, hogy ki tudják választani a fideszes Bácskai János ellenfelét. Baranyi Krisztina lett a befutó. Majd rögtön több vattajelölt is felbukkant, az egyik fideszes, a másik szocialista háttérrel

A IX. kerületi kampány napról napra vadabb. Nézzünk pár hatásos illusztrációt!

1. Így néz ki az ellenzéki jelölt plakátja közvetlenül a ferencvárosi Fidesz irodája előtt.

2. Különböző facebookos trash oldalakon, álnéven írt blogokon azt terjesztik Baranyi Krisztináról, hogy szöges szalámival bántalmazza a környék kutyáit:

3. Egy újabb poszt szerint pedig a polgármesterjelölt megharapott egy parkolóőrt.

Nyilván valakik a kerületben nem vették jó néven, hogy a képviselő évek óta harcol a ferencvárosi parkolási rendszer ellen, amiről már bebizonyosodott, hogy sötét, alvilági módszerekkel működik a helyi Fidesz és a szocialisták támogatásával. Erre reflektálhatnak a fenti posztok, amik szép lassan egy teljes képregénnyé állnak össze a kutyaként harapó, kutyagyűlölő polgármesterjelöltről. Vasárnapig ebből még akármi kijöhet. 

Tipp: Baranyi egy farkas ember, aki AIDS-es csokit oszt a futóbiciklivel szabályosan parkoló óvodásoknak.

4. A IX. kerületi postaládákat ismeretlenek teleszórták olyan szóróanyagokkal, amiken szerepel az ellenzéki polgármesterjelölt és családjának teljes címe. 

5. Zárásképpen pedig a ferencvárosi kreatívok a Tinder társkeresőre is felrakták ellenfelüket:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.