Ha nem tudnánk, hogy Orbán Viktor józan ember, most arra gyanakodnánk, hogy baromira beszívott

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Orbán miniszterelnök tényleg nem szív füvet, sem napközben, sem máskor. Ugyanez igaz a közösségimédia-fiókjainak kezelőire. Ezt csak azért fontos leszögezni, mert az imént olyan facebookos posztot tettek közzé Orbán neve alatt, amit látva bárki más esetében spanglira/blázra/pöfikére gyanakodnánk. A bejegyzés ugyanis a következő:

Igen, ez egy doboz "Szaloncukor Erős Pistával" nevű édesipari termék, ami mellé azt írták oda, hogy 

Erős Pista. Erős Magyarország // Strong Steve. Strong Hungary

Ha valaki mégis azt látná, hogy Snoop Dogg gyújt rá a Karmelita kolostor teraszán, kérem jelezze a szerkesztőség valamelyik elérhetőségén!

Nemcsak a bejegyzés erős, hanem a hozzá érkezett kommentek is, amik közül kiemelkedik az, hogy 

"Az Erős Pistáról nekem Lovas István jutott eszembe, aki valóban erős volt és az igazságot terjesztette."

Ha jól értelmezem a jelenséget, akkor Orbán Viktor ezzel kesztyűt dobott az önmagát mémelő Gyurcsány Ferencnek, aki az utóbbi pár évben komoly sikereket ért el az internetező fiatalság szórakoztatásában. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér