Lesz új közös ellenzéki jelölt Győrben, szerdán mondják meg a nevét

Sikerült közös ellenzéki polgármester-jelöltet állítani Győrben - jelentette be Nemes Balázs, a Monetum szóviviője a Klubrádió Esti gyors című adásában. A politikus elmesélte, hogy az összes ellenzéki párt, így a Jobbik országos vezetése is részt vett az egyeztetéseken, a kiválasztott nevét pedig szerdán teszik közzé. Emlékezetes, hogy a győri Jobbik közvetlenül az önkormányzati választás előtt puccsszerűen kilépett az egyesült ellenzéki szövetségből, mi végül a botrányba keveredett fideszes Borkai Zsolt győzelméhez vezetett a polgármester-választáson, ő azonban később lemondott, így új választás jön a városban. Amin, ezt már korábban tudni lehetett, Glázer Tmea, a korábbi összellenzéki jelölt nem indul el.

(via klubradio.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.