Lesz új közös ellenzéki jelölt Győrben, szerdán mondják meg a nevét

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Sikerült közös ellenzéki polgármester-jelöltet állítani Győrben - jelentette be Nemes Balázs, a Monetum szóviviője a Klubrádió Esti gyors című adásában. A politikus elmesélte, hogy az összes ellenzéki párt, így a Jobbik országos vezetése is részt vett az egyeztetéseken, a kiválasztott nevét pedig szerdán teszik közzé. Emlékezetes, hogy a győri Jobbik közvetlenül az önkormányzati választás előtt puccsszerűen kilépett az egyesült ellenzéki szövetségből, mi végül a botrányba keveredett fideszes Borkai Zsolt győzelméhez vezetett a polgármester-választáson, ő azonban később lemondott, így új választás jön a városban. Amin, ezt már korábban tudni lehetett, Glázer Tmea, a korábbi összellenzéki jelölt nem indul el.

(via klubradio.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 4,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.