Lesz új közös ellenzéki jelölt Győrben, szerdán mondják meg a nevét

POLITIKA
2019 december 03., 05:51
comments 84

Sikerült közös ellenzéki polgármester-jelöltet állítani Győrben - jelentette be Nemes Balázs, a Monetum szóviviője a Klubrádió Esti gyors című adásában. A politikus elmesélte, hogy az összes ellenzéki párt, így a Jobbik országos vezetése is részt vett az egyeztetéseken, a kiválasztott nevét pedig szerdán teszik közzé. Emlékezetes, hogy a győri Jobbik közvetlenül az önkormányzati választás előtt puccsszerűen kilépett az egyesült ellenzéki szövetségből, mi végül a botrányba keveredett fideszes Borkai Zsolt győzelméhez vezetett a polgármester-választáson, ő azonban később lemondott, így új választás jön a városban. Amin, ezt már korábban tudni lehetett, Glázer Tmea, a korábbi összellenzéki jelölt nem indul el.

(via klubradio.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt