Orbán Viktortól kér segítséget a bulinegyed problémáinak kezeléséhez Niedermüller Péter

Az erzsébetvárosi polgármester kedden fordult levélben a miniszterelnökhöz, azt kérve, hogy a kormány részesítse célzott támogatásban a kerületet, melyet az önkormányzat kizárólag a turizmus okozta problémák kezelésére, illetve a kerületi, és elsősorban a belső erzsébetvárosi lakók életkörülményének javítására fordítana.

Niedermüller kitért arra is, hogy a területen működő vendéglátóhelyek révén évente több tízmilliárd forint bevétele van az államnak, ebből egymilliárd forintot visszaforgatva is jelentősen lehetne javítani a kerület helyzetén. 

A DK-s polgármester ezen kívül azt kérte még a miniszterelnöktől, hogy jelöljön ki valakit, aki döntési kompetenciával bír, és akivel el lehet kezdeni tárgyalni a kerület jövőjéről. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér