Itt a tél, csütörtökön maradnak a mínuszok

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

December elejére egészen télszerű lett az időjárás Magyarországon, csütörtökön kora reggel az ország nagy részén mínusz 1 - mínusz 5 fok volt. Sőt, az Országos Meteorológiai Szolgálat térképe szerint a Nyírség legkeletibb részén mínusz 10 fokot is mértek.

A csütörtök délelőtti várható időjárásFotó: OMSZ

Napközben azért melegebb lesz, többnyire mínusz 4 és 1 fok közt alakul majd a hőmérséklet. Borongós, párás, helyenként ködös idő várható, napsütésben a magasabban fekvő helyek és a délkeleti országrész lakói bízhatnak. Néhol még hószállingzás és ónos szitálás is lehet. Késő estére 0 és mínusz 7 fok közé csökken a hőmérséklet. (OMSZ)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér