A Fidesz is megnevezte győri polgármesterjelöltjét

POLITIKA
2019 december 06., 12:54
Dézsi Csaba András kardiológus főorvos, önkormányzati képviselő lesz a Fidesz polgármesterjelöltje a január 26-i győri időközi választáson.
photo_camera Dézsi Csaba András kardiológus főorvos, önkormányzati képviselő lesz a Fidesz polgármesterjelöltje a január 26-i győri időközi választáson. Fotó: Krizsán Csaba/MTI/MTVA

Pénteken megnevezte a Fidesz, hogy kit jelölt a botrányába belebukott Borkai Zsolt helyére Győr polgármesterének a január 26-i időközi választáson. Dézsi Csaba András kardiológus főorvos, önkormányzati képviselőt jelölik. Simon Balázs Róbert, a Fidesz helyi országgyűlési képviselője azzal indokolta a választást, hogy jól ismert, köztiszteletben álló embert kerestek. Simon azt is bejelentette, hogy a hétvégén négyszáz aktivistával kezdik meg az ajánlások gyűjtését.

Dézsi azt mondta, polgármesterként nyitott városházát képzel el, ahol együtt gondolkodva a győri polgárokkal, civil és szakmai szervezetekkel, valamint a különböző korosztályokat képviselő egyesületekkel újfajta stílust meghonosítva fejlesztik a várost. (Via MTI)