"Csizmadia távozzon! Mert figyelmen kívül hagyja a határozott követelést, hogy Békemeneten biztosítsuk támogatásunkról az ország vezetőit"

2019 december 6., péntek 15:33

Vlagyimir Putyin legnagyobb magyarországi rajongóinak számító civilszervezet, az alumíniumsisakos HONFOGLALÁS 2000 Egyesület pénteken drámai közleményt juttatott el az MTI-hez, ami közzé is tette azt. A kormánybarát egylet nekiment a szintén kormánybarát CÖF-CÖKA vezetőjének, Csizmadia Lászlónak.

"A botcsinálta politikus figyelmen kívül hagyja az ország sorsáért aggódó emberek határozott követelését, hogy a politikai gyakorlatot követve, utcai demonstrációkon (Békemenet-Harcimenet, tüntetések) biztosítsuk támogatásunkról az ország vezetőit. Mutassunk fel erőt, és nyilvánítsuk ki követeléseinket! Csizmadia ima-reggelikről beszél (?), közhelyeket pufogtat, semmitmondó nyilatkozatai senkit sem érdekelnek, akárcsak a jó szándékú, de hatástalan jogászkodások,"

írják. A közleményben nem finomkodnak:

"Csizmadia alkalmatlan a jobb sorsra érdemes szervezet vezetésére, az emberek nem bíznak benne, követeljük: számoljon el és mondjon le azonnal!"