Még két nap cidri

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Jó reggelt kívánok, ma hajnalban elkél a sapka és a sál! Budapesten egy-két fokkal vagyunk csak fagypont alatt, de például Szatmárból -11 fokot jelentettek.

Magyarország pillanatnyi időjárása 2019. december 6-án hajnalban.

Ma sem lesz meleg. Délelőtt az ország javában fagypont alatt, helyenként fagypont közelében alakul majd a csúcshőmérséklet, napsütésre legfeljebb az ország keleti csücskében számíthatnak, ahol most a leghidegebb van. A derült idő azonban nem jelent meleget, ott délelőtt még csak -4 fok lesz.

Délutánra az ország déli részében is előbukkanhat a nap a felhők közül, Baranyában pedig akár +2 fokot is elérheti a hőmérséklet. Az ország többi részén marad a fagy, a csúcshőmérséklet mínusz 1-2 fok körül alakul majd, hogy aztán az éjjel tovább hűljön.

Olyan sokat már nem kell kibírnunk a tél első támadásából. Vasárnaptól melegebbre fordul az idő, Budapesten például akár 6-7 fok is lehet majd. Hétfőn csapadékosabbra fordul az időjárásunk. Aznap még előfordulhatnak napközbeni fagyok, keddtől azonban a szokásosnál enyhébb időnk lesz napsütéssel, és 8 fok közeli csúcshőmérsékletekkel. Addig burkolják be magukat alaposan.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér