Vádat emeltek a zamárdi kukkoló ellen

bűnügy
2019 december 06., 06:39

Tiltott adatszerzés bűntette miatt emelt vádat a kaposvári járási ügyészség egy 41 éves budapesti férfi ellen, aki a nyáron Zamárdiban dolgozott villanyszerelőként a Balaton Sound idején.

A villanyszerelő szállása közel volt ahhoz a táborhoz, ahol a fesztiválon dolgozókat helyezték el, így alkalma volt megfigyelni, hogy a táborban élő nők mikor használják a különálló épületben levő közös női zuhanyzót. Az egyik éjszaka fogta magát, és elrejtőzött az épület egyik vécéjében, majd amikor észlelte, hogy a zuhanyzóban mozgás van, a csészére felállva a válaszfalon átnézve telefonjával titokban videózni kezdte az egyik tusoló sértettet. Amikor a nő észrevette és rákiabált, a villanyszerelő elfutott.

De a lebukás ellenére tovább próbálkozott, még aznap éjjel pár órával később visszament a vizes blokkba, és újra videózni kezdett egy másik zuhanyzó sértettet, de megint lebukott.

Az ügyészség szerint a férfi nem először csinálta ezt, a laptopján a rendőrök további videókat találtak. Az ügyészség felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott, írták szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményükben.