Köd előttünk

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
Ködös hajnal Budapesten 2019. december 9-én.Fotó: akiraly

Jó reggelt kívánok, Vas megyei és Győr környéki olvasóink ezekben a pillanatokban még fagypont alatti hőmérsékleteket tapasztalhatnak, az ország többi vidékén azonban jellemzően már most fagypont feletti a hőmérséklet, Zalában és a Somogyi dombságban helyenként már most 6-7 fokot mérnek.

Ez a fajta kettősség egész nap megmarad. Ha az országot Zalaegerszegtől Debrecenig kettéosztjuk egy képzeletbeli vonal mentén, attól északra kifejezetten télies napunk lesz 0-3 fok közti hőmérsékletekkel, attól félre viszont 9-11 fokot is elérhet a csúcshőmérséklet. Budapesten délelőtt még hideg, délután már enyhe lesz az idő.

A melegebb részeken csapadékos lesz az időjárás. A hidegeken pedig ködös, a meteorológia tartós köd miatt 11 megyére is citromsárga figyelmeztetést adott ki tartós, sűrű köd veszélye miatt.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér