Viszkető tenyérrel várják haza Karcagra D. Sándorné "Bróker Marcsikát"

bűnügy
2019 december 09., 06:01

Legjobb barátnője attól tart, hogy D. Sándorné hitelezői akár erőszakkal is megpróbálhatják visszaszerezni a pénzüket a Kun-Mediátor Utazási Iroda egykori vezetőjétől. D.-né, vagy ahogy a sajtóban elkeresztelték, "Bróker Marcsi" a gyanú szerint 12 milliárd forintot sikkasztott el egy piramisjátékban a hitelezőitől. A karibi bujkálás után elfogott D.-né három évet töltött előzetesben, így karácsonykor a törvényeknek megfelelően úgy is szabadulni fog, hogy az ügyében még nem született ítélet, írja a Blikk.

D. Sándorné vezetőszáron
photo_camera D. Sándorné vezetőszáron.

A meg nem nevezett "legjobb barátnő" azt mondta, hogy "Marcsika nagyon erős nő, semmi nem tudta megtörni a rács mögött. Se az, hogy elúszott a vagyona, se az, hogy nem engedték el a gyógyíthatatlan betegségben elhunyt férje, Sanyi búcsúztatására". Ugyanő azt mesélte, hogy D.-né neki kamatostul visszafizette a kölcsönadott hatmillió forintját. Félelme, hogy a többi hitelezője nem várja ekkora szeretettel D.-nét, megalapozottnak tűnik. "Hajaj, lesz majd itt nagy élet, ha Marcsika hazajön, sokan várják majd őt a kapuban, hogy elszámoljanak vele" - nyilatkozta a Blikknek D.-né közvetlen szomszédja, a 18 éves Porok László, akinek a nagyanyja 15 millió forintot bukott.

A Blikk úgy tudja, hogy D.-né két lánya, Kriszta és Erika szorongva várják anyjuk szabadulását. A bűnügy miatt ők elköltöztek Karcagról, ahol nem érezték biztonságban magukat és iskolás gyerekeiket.