Viszkető tenyérrel várják haza Karcagra D. Sándorné "Bróker Marcsikát"

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Legjobb barátnője attól tart, hogy D. Sándorné hitelezői akár erőszakkal is megpróbálhatják visszaszerezni a pénzüket a Kun-Mediátor Utazási Iroda egykori vezetőjétől. D.-né, vagy ahogy a sajtóban elkeresztelték, "Bróker Marcsi" a gyanú szerint 12 milliárd forintot sikkasztott el egy piramisjátékban a hitelezőitől. A karibi bujkálás után elfogott D.-né három évet töltött előzetesben, így karácsonykor a törvényeknek megfelelően úgy is szabadulni fog, hogy az ügyében még nem született ítélet, írja a Blikk.

D. Sándorné vezetőszáron.

A meg nem nevezett "legjobb barátnő" azt mondta, hogy "Marcsika nagyon erős nő, semmi nem tudta megtörni a rács mögött. Se az, hogy elúszott a vagyona, se az, hogy nem engedték el a gyógyíthatatlan betegségben elhunyt férje, Sanyi búcsúztatására". Ugyanő azt mesélte, hogy D.-né neki kamatostul visszafizette a kölcsönadott hatmillió forintját. Félelme, hogy a többi hitelezője nem várja ekkora szeretettel D.-nét, megalapozottnak tűnik. "Hajaj, lesz majd itt nagy élet, ha Marcsika hazajön, sokan várják majd őt a kapuban, hogy elszámoljanak vele" - nyilatkozta a Blikknek D.-né közvetlen szomszédja, a 18 éves Porok László, akinek a nagyanyja 15 millió forintot bukott.

A Blikk úgy tudja, hogy D.-né két lánya, Kriszta és Erika szorongva várják anyjuk szabadulását. A bűnügy miatt ők elköltöztek Karcagról, ahol nem érezték biztonságban magukat és iskolás gyerekeiket.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér