Felhők, eső, havas eső, hó, köd

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Mielőtt jövő héten visszatérne a 15-16 fokos tavasz, a következő napokban csapadékos időre kell készülnünk. Csütörtökön is erősen felhős lesz az ég az ország nagy részén, a Dunántúlon és az Északi-középhegységben pedig esni is fog az eső, a havas eső vagy a hó, a Dunától keletre inkább az eső. Napközben 1-7 fok lesz (a Tiszántúlon valamivel melegebb), késő estére pedig -1 és +5 fok közé hűl le a levegő. 

Fotó: OMSZ

Estére még jobban beborul majd, és - főleg az ország nyugati részén, keleten inkább csak helyenként - erős ködre is lehet számítani. (OMSZ

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó