15-16 fok is lehet a jövő héten

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Jövő hét elején szokatlanul meleg, szubtrópusi léghullámok érik el Afrika felől Európa belsejét - írja az Index a Metképre hivatkozva. Vasárnap kezdődik a határozott melegedés, először országszerte 5 fok felé emelkedik a hőmérséklet, néhol a 10 fok körüli értékek lesznek a meghatározók. Hétfőn újabb löket meleg levegő érkezik, az éjjeli fagyok is eltűnnek, keddtől az észak-keleti megyéket leszámítva mindenhol 12-15 fok körül alakulnak a csúcsértékek. A hőhullám várhatóan szerdán tetőzik, helyenként akár 16-17 fokos hőmérséklettel.

Előtte viszont még el kell viselni egy kis csapadékot, ugyanis ezen a héten csütörtökön mediterrán ciklon felhőrendszere éri el Magyarországot, vasárnapig komoly mennyiségű csapadékra kell készülni, a mostanihoz hasonló hőmérsékleti értékekkel.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér