Gulyás a Gothár-ügyről: Az nem lehet, hogy annak az igazgatónak haja szál sem görbül, aki egy éven keresztül ezt az ügyet eltussolta

Bizonyos szerkesztőségek megtalálnak, megkapnak minisztériumi anyagokat, "és ezeket nyilvánosságra hozva, kész kormányjavaslatként kommentálják ezeket. A múlt héten ennek voltunk tanúi," mondta a héten elfogadott kulturális törvénycsomagról a Miniszterelnökséget vezető miniszter. 

Szegény balliberális oldal és politikusok már egy tüntetést is meghirdettek, "mire kiderült az, hogy amiért a tüntetést meghirdették, sok értelme nincs,"

mert (..) az elfogadott jogszabály szinte semmit sem tartalmaz abból a minisztériumi előterjesztésből, ami a sajtóban megjelent, tette hozzá Gulyás Gergely. "Ami a színházi ügyeket illeti," a kormány szerinte világossá tette, hogy

"valami nem maradhat következmények nélkül. A Gothár-ügynek kell, hogy legyenek következményei. És az nem tekinthető következménynek, hogy annak az igazgatónak haja szál sem görbül, aki egy éven keresztül ezt az ügyet eltussolta."