Gulyás a Gothár-ügyről: Az nem lehet, hogy annak az igazgatónak haja szál sem görbül, aki egy éven keresztül ezt az ügyet eltussolta

POLITIKA
2019 december 12., 09:55

Bizonyos szerkesztőségek megtalálnak, megkapnak minisztériumi anyagokat, "és ezeket nyilvánosságra hozva, kész kormányjavaslatként kommentálják ezeket. A múlt héten ennek voltunk tanúi," mondta a héten elfogadott kulturális törvénycsomagról a Miniszterelnökséget vezető miniszter. 

Szegény balliberális oldal és politikusok már egy tüntetést is meghirdettek, "mire kiderült az, hogy amiért a tüntetést meghirdették, sok értelme nincs,"

mert (..) az elfogadott jogszabály szinte semmit sem tartalmaz abból a minisztériumi előterjesztésből, ami a sajtóban megjelent, tette hozzá Gulyás Gergely. "Ami a színházi ügyeket illeti," a kormány szerinte világossá tette, hogy

"valami nem maradhat következmények nélkül. A Gothár-ügynek kell, hogy legyenek következményei. És az nem tekinthető következménynek, hogy annak az igazgatónak haja szál sem görbül, aki egy éven keresztül ezt az ügyet eltussolta."

link Forrás