Hét évet kapott a dunaújvárosi férfi, aki egy buszmegállóban megerőszakolt egy magatehetetlen nőt

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Jogerősen hét év fegyházra ítéltek szexuális erőszak bűntette miatt a férfit, aki 2014 szeptemberében egy buszmegállóban megerőszakolt egy magatehetetlen nőt - tájékoztatta a Székesfehérvári Törvényszék csütörtökön az MTI-t. A közlemény szerint a törvényszék helybenhagyta a Dunaújvárosi Járásbíróság elsőfokú ítéletét. 

A sértett reggel kilenc óra körül annyira részeg volt, hogy önállóan ülni sem tudott, nem lehetett vele kommunikálni, akaratnyilvánításra képtelen volt. Az elkövető ezt kihasználva a sértettel a buszmegálló padján közösült. A bejelentésre kiérkező rendőrök a vádlottat a helyszínen elfogták. A férfi többszörös visszaesőnek minősül, így a kiszabott szabadságvesztésből feltételes szabadságra nem bocsátható - írták.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!