Az egykori szombathelyi kalapácsos támadó volt a két gyerekét és önmagát Győrben vasárnap megölő apa

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Nem először szerepelt a bűnügyi hírekben az a férfi, aki gyanú szerint vasárnap egy győri lakásban előbb megölte háromból két gyerekét, majd saját magával is végzett. A 112.hu információja szerint a szörnyű gyilkosságot az a H.G. követte el, aki 2016.-ban Szombathelyen kalapáccsal támadt az alvó feleségére, olyan brutálisan, hogy a verés közben eltört a szerszám nyele. Miközben azzal csitította a megtámadott nőt, hogy maradjon csendben, vagy felébrednek a gyerekek.

A férfit a bíróság 5 év fegyházra ítélte, a büntetésből a 112-hu szerint nemrég szabadult, de a bíróság a gyerekeitől nem tiltotta el, akik most voltak nála először láthatáson. 

A 112.hu szerint a háromból a legkisebb testvér maradt életben, aki először a lakás ablakán át beszélt az érkező rendőrökkel, akiknek azt mesélte, hogy a testvérei nem ébrednek fel és valami piros van az arcukon.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó