Hol az a tavasz, amiről a lapok írnak???

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Budapesti sorstársaim, de Nógrád, Heves, BAZ, Fejér és Győr-Moson-Sopron megyék lakói is vakargathatták a fejük a meleg sapkájuk alatt, hogy vajon hol az a tavasz, amitől hangos a sajtó. Minden ellenkező híreszteléssel szemben ugyanis ezeken a részeken veszett hideg volt, én magam például fagypont közeli hőmérsékletben és sűrű ködben érkeztem ma a munkahelyemre.

És ugyan Budapesten most pont kisütött a nap, de azért még elég hűvös van, a város környékén, illetve a fent már felsorolt megyékben jó, ha 2-3 fok van.

Hol van hát a beígért tavasz? Jelentem, Somogyországban. Meg Baranyában és Zalában, helyenként Bács-Kiskunban.

Az ország nyugati és középső részén élőknek azért nem kell feladniuk minden reményt, délutánra már ezekre a részekre is megérkezik a 10-12 fok, Észak-Magyarországon viszont ma még stabilan tartja magát a koratéli idő: borult lesz az ég, és jó, ha 5 fokig melegszik majd a levegő.

Szóval aki tavaszt remélt mára, az inkább holnapra remélje, az előrejelzések szerint kedden sehol se lesz hidegebb 9 foknál.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér