Úgy vágta a földhöz a 11 éves gyereket az amerikai iskolarendőr, mint egy rongybabát

A biztonsági kamera rossz felbontású képén tényleg úgy néz ki, mintha valami élettelen babát vágna kétszer is tiszta erőből a földhöz egy nagydarab iskolarendőr. Nem véletlen, hogy ekkora felháborodást keltett az Észak-Karolina állambeli Vance County Middle School folyosóján készült felvétel. 

A videón jól látszik, hogy a kétszeri földhözvágás után a férfi szó szerint a grabancánál fogva vonszolta végig a folyosón az áldozatát.

Az az érintett oktatási intézmény sem árulta el eddig, hogy pontosan mi volt a brutális támadás közvetlen kiváltó oka, de az illetékesek szerint nem kérdés, hogy aránytalan és kirívóan agresszív akció volt ez. 

Az iskola azonnal értesítette a seriffet és felfüggesztett az iskolarendőrt, aki ellen nyomozás és belső vizsgálat is indult. A kerületi ügyész azt mondta, hogy a praxisában sosem fordult elő, hogy egy a tanulók biztonságáért dolgozó iskolarendőr diákra támadt volna.

(via CNN)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér