Kovács Zoltán emlékerdőt avatott Kisszékelyen

Fotó: Vasvári Tamás/MTI/MTVA

(A képen jobbról balra) Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára, a 2021-es Vadászati és Természeti Világkiállítás lebonyolításáért felelős kormánybiztos, Kovács Levente, a Magyar Bankszövetség főtitkára, a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. felügyelőbizottságának elnöke, Göbölös Péter, a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. vezérigazgatója és Bors Richárd, az „Egy a Természettel” Non-profit Kft. szakmai igazgatója felavatta a több 100 éves kocsányos tölgy rönkjéből faragott emléktáblát a világkiállítás és a vadásztársaság kb. 8000 csemetéből álló, 1 hektáros emlékerdejének átadásán Kisszékelyen.

A 2021-es Vadászati és Természeti Világkiállítás és a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. kb. 8000 csemetéből álló, 1 hektáros emlékerdeje Kisszékelyen az átadás napján, 2019. december 17-én.Fotó: Vasvári Tamás/MTI/MTVA

A terület most így néz ki:

Fotó: Vasvári Tamás/MTI/MTVA

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér