Kovács Zoltán emlékerdőt avatott Kisszékelyen

természet
2019 december 17., 15:49
photo_camera Fotó: Vasvári Tamás/MTI/MTVA

(A képen jobbról balra) Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára, a 2021-es Vadászati és Természeti Világkiállítás lebonyolításáért felelős kormánybiztos, Kovács Levente, a Magyar Bankszövetség főtitkára, a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. felügyelőbizottságának elnöke, Göbölös Péter, a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. vezérigazgatója és Bors Richárd, az „Egy a Természettel” Non-profit Kft. szakmai igazgatója felavatta a több 100 éves kocsányos tölgy rönkjéből faragott emléktáblát a világkiállítás és a vadásztársaság kb. 8000 csemetéből álló, 1 hektáros emlékerdejének átadásán Kisszékelyen.

A 2021-es Vadászati és Természeti Világkiállítás és a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. mintegy nyolcezer csemetéből álló, egyhektáros emlékerdeje Kisszékelyen az átadás napján, 2019. december 17-én.
photo_camera A 2021-es Vadászati és Természeti Világkiállítás és a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. kb. 8000 csemetéből álló, 1 hektáros emlékerdeje Kisszékelyen az átadás napján, 2019. december 17-én. Fotó: Vasvári Tamás/MTI/MTVA

A terület most így néz ki:

photo_camera Fotó: Vasvári Tamás/MTI/MTVA