A Blikk szerint öngyilkosságot kísérelt meg Portik Tamás a cellájában

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Fenyő-gyilkosság ügyében felbujtással vádolt Portik Tamás a Blikk információi szerint két egymást követő napon is megpróbált végezni magával, első alkalommal az ereit próbálta felvágni, másodszor pedig az orvosi ellátáskor kapott varratokat tépte le a kezéről. 

A férfi életét a fegyőrök mentették meg, akik észlelték, hogy baj van, és rátörték az ajtót. A kórházi ellátása után Portik a lap szerint egy egyszemélyes cellába került, ahol a nap 24 órájában kamerás megfigyelés alatt tartják. Az információkat Portik ügyvédje, Bolyai János sem cáfolta. 

A Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség augusztus végén jelentette be, hogy perújítási indítvánnyal fordult a Fővárosi Ítélőtáblához, mert szerintük Portik Tamás adott utasítást Jozef Rohácnak Fenyő János megölésére. Az akkori közleményük szerint azért terjesztették elő az indítványt „P. Tamás terhére”, mert „a rendelkezésre álló bizonyítékok alapján megbízást adott a már jogerősen elítélt J. R.-nak Fenyő János kivégzésére”. Erről az indítványról akkor hosszabban is írtunk

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó