Kölcsönözhető botokkal oldotta meg minden kutyatartó állandó bosszúságát egy új-zélandi férfi

Egy új-zélandi férfi megelégelte azt, amivel időnként minden városi kutyatartónak szembesülnie kell: hogy néha egyszerűen lehetetlen normális botot találni a parkban, amit aztán hajigálni lehetne a kutyának. 

A Canterbury városában élő Andrew Taylor ezért fogta magát, a saját fáinak megnyesése közben összegyűjtött jó pár ágat, lefűrészelte róluk az éles, kiálló részeket, majd a botokat kihelyezte a helyi park szélére egy dobozban, és elnevezte Bottárnak. A dobozra ráírta azt is, hogy legyen szíves mindenki visszarakni használat után a botot. 

Kokó, a budapesti botok tán legnagyobb szakértője és rajongója 

A projekt állítólag nagy sikernek örvendett, számos kutyatartó kezdte el használni a gondosan előválogatott botokat, és mára már rendszeresen 50 kutya akad a kölcsönzők között.  (Guardian)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.