Az év menekülése: Boldog István

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

„Az a helyzet, hogy nem nyilatkozom” – ennyit tudott reagálni a láthatóan feszült Boldog István az Index érdeklődésére, amikor megpróbálták nyilatkozatra bírni arról, hogy hivatali visszaélés miatt letartóztatták közvetlen munkatársát. Boldog a csépai önkormányzat parkolójában a mikrofont meglátva azonnal sietősre vette, és az ülésterem ajtójáig robogott szótlanul, aztán ott még közölte: 

„....azt gondolom, hogy világosan megmondtam, hogy adtam ki egy nyilatkozatot az ügyben, az van érvényben. (...) Azt a kultúrát, hogy valaki azt mondja önnek, hogy nem nyilatkozom, nem érti meg, az elég furcsa.”

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!