Az év menekülése: Boldog István

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

„Az a helyzet, hogy nem nyilatkozom” – ennyit tudott reagálni a láthatóan feszült Boldog István az Index érdeklődésére, amikor megpróbálták nyilatkozatra bírni arról, hogy hivatali visszaélés miatt letartóztatták közvetlen munkatársát. Boldog a csépai önkormányzat parkolójában a mikrofont meglátva azonnal sietősre vette, és az ülésterem ajtójáig robogott szótlanul, aztán ott még közölte: 

„....azt gondolom, hogy világosan megmondtam, hogy adtam ki egy nyilatkozatot az ügyben, az van érvényben. (...) Azt a kultúrát, hogy valaki azt mondja önnek, hogy nem nyilatkozom, nem érti meg, az elég furcsa.”

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér