Néhány órával azelőtt, hogy gyerekei előtt megölte élettársa, a rendőrségtől kért segítséget a mélykúti nő

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Néhány órával azelőtt, hogy élettársa brutális kegyetlenséggel végzett vele, járt a jánoshalmi rendőrségen a mélykúti nő – közölte az RTL Klub Híradója. Ott elmondta, hogy megromlott a viszonya férfival, aki fenyegeti, szeretné, ha elhagyná a házat, ahol a gyerekeikkel élt. A rendőrök felajánlották, hogy tegyen feljelentést zaklatás miatt, de azt a nő ekkor még nem tartotta időszerűnek. Ezután hazavitték, élettársát is ki akarták kérdezni, de hiába keresték. Ezután a nő átment a gyerekekkel a húgához, ahol később megjelent a 27 éves férfi és végzett vele. 

A férfi ezután megpróbált öngyilkos lenni, megvágta magát, és magukra gyújtotta a házat, de időben kimentették. A rendőrök elfogták. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér