Néhány órával azelőtt, hogy gyerekei előtt megölte élettársa, a rendőrségtől kért segítséget a mélykúti nő

Járvány hírlevél
A koronavírus és a küzdelem ellene. A helyzet itthon és a világban.

Néhány órával azelőtt, hogy élettársa brutális kegyetlenséggel végzett vele, járt a jánoshalmi rendőrségen a mélykúti nő – közölte az RTL Klub Híradója. Ott elmondta, hogy megromlott a viszonya férfival, aki fenyegeti, szeretné, ha elhagyná a házat, ahol a gyerekeikkel élt. A rendőrök felajánlották, hogy tegyen feljelentést zaklatás miatt, de azt a nő ekkor még nem tartotta időszerűnek. Ezután hazavitték, élettársát is ki akarták kérdezni, de hiába keresték. Ezután a nő átment a gyerekekkel a húgához, ahol később megjelent a 27 éves férfi és végzett vele. 

A férfi ezután megpróbált öngyilkos lenni, megvágta magát, és magukra gyújtotta a házat, de időben kimentették. A rendőrök elfogták. 

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!