55 év után találták meg a pár napos korában elrabolt férfit

külföld
2019 december 21., 13:02
comments 24

Rejtélyes körülmények között raboltak el 1964-ben egy újszülöttet egy chicagói kórházból. Chester és Dora Fronczak fiát, Pault egy nővérnek öltözött asszony vitte el az anyja mellől, akinek azt mondta, vizsgálatra viszi a babát - írja a CBS News

Egy évvel később a nyomozók azt hitték egy talált gyerekre, hogy ő az, visszaadták a házaspárnak, és az ügyet lezártnak hitték. Csak most derült ki, hogy végig tévedésben voltak. 

Az ügy még 2013-ban vett új fordulatot, amikor a CBS reggeli műsorában egy férfi arról beszélt, ő az, aki úgy nőtt fel, hogy azt hitte, ő Paul Fronczak. Azt mondta, a szülei azt mondták neki, hogy ő az édesgyerekük, szeretik, és bőven elég ennyit tudnia. Ő azonban felnőttkorában csináltatott egy DNS-tesztet, amiből kiderült, hogy nem az, akinek gondolták. 

Az igazi Paul Fronczak Michiganben él és saját felnőtt gyerekei vannak. Ők voltak azok, akiknek idővel meggyőződésük lett, hogy apjuk az elrabolt gyerek, és néhány DNS-teszt elvégzése után kiderült, hogy igazuk van. A férfit, aki anonim szeretne maradni, sokkolta a hír, és egyelőre még nem is találkozott az édesanyjával.

Az FBI néhány éve nyitotta újra a nyomozást az ügyben, nem de akarták kommentálni a legfrissebb fejleményeket.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.