Karácsonyi filmbelezés, profiktól

Fotó: Wikipedia

Hároméves cikk, de még mindig pont ugyanannyira aktuális, mint akkor volt: az Igazából szerelem című, 2003-as karácsonyi romkom mélységi, adatközpontú elemzése a FiveThirtyEight, eredetileg választási adatelemzésre alakult híroldaltól:

The Definitive Analysis Of ‘Love Actually,’ The Greatest Christmas Movie Of Our Time

(Persze a számokat nem ártana frissíteni, hahó!) Ki hány percet beszélt a másikkal, a szereplők teljes kapcsolati hálója, a színészek későbbi karrierjének kulcsszámai és a meg valamint a satöbbi.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.