Karácsonyi filmbelezés, profiktól

Fotó: Wikipedia

Hároméves cikk, de még mindig pont ugyanannyira aktuális, mint akkor volt: az Igazából szerelem című, 2003-as karácsonyi romkom mélységi, adatközpontú elemzése a FiveThirtyEight, eredetileg választási adatelemzésre alakult híroldaltól:

The Definitive Analysis Of ‘Love Actually,’ The Greatest Christmas Movie Of Our Time

(Persze a számokat nem ártana frissíteni, hahó!) Ki hány percet beszélt a másikkal, a szereplők teljes kapcsolati hálója, a színészek későbbi karrierjének kulcsszámai és a meg valamint a satöbbi.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.