M1 Híradó: Németországban rettegés van, ezért egyre több német költözik Magyarországra

Az M1-nek sikerült megszólaltatnia

egy német nőt,

akit majdnem megerőszakoltak a migránsok, és majdnem feljelentést is tett, de aztán mégsem. A nő elmondta, hogy Németországban pokoli állapotok uralkodnak,

 állandó rettegésben élt,

már akkor elfogta a rettegést, ha az utcán lépéseket hallott maga mögött. Itt viszont biztonságban érzi magát. A nő szerint egyre több német tervezi, hogy Magyarországra költözik.

Az M1-nek sikerült megszólaltatnia egy másik Magyarországra emigrált németet is, aki korábban „személyi védelemmel foglalkozott”, most viszont, a riport tanúsága szerint amatőr politikai és gazdasági elemző, és úgy véli, hogy Németország az iszlamizálódás felé halad.

A minden bizonnyal Soros-szervezetek által manipulált bűnözési statisztikák szerint Magyarországon és Németországban körülbelül ugyanazon a szinten mozog az erőszakos bűncselekmények száma százezer lakosra vetítve. A legutolsó ismert gyilkossági ráta Magyarországon 0,94 volt (2017), Németországban 1,18 (2016). A szándékos emberölési esetek aránya az utolsó elérhető statisztikák szerint viszont jóval magasabb Magyaroszágon (2017-ben 2,5/százezer lakos; 104. hely a világon), mint a németeknél (1,0/százezer lakos; 47. hely a világon). Az egyes országokat biztonságosságuk szerint rangsoroló Global Peace Index szinte századpontra megegyezik a két országban, a listán Magyarország huszadik, Németország huszonegyedik.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér