Többen megsérültek Sydneyben, amikor egy plázában jutalomlufikat zúdítottak a tömegre

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Több száz vásárló próbált minél többet megszerezni azokból a nyereményekkel megtömött lufikból, amiket 3 méter magasból eresztettek rájuk Sydney egyik plázájában. A karácsonyi lázban égő emberek persze jól letaposták egymást, amitől többen - köztük gyerekek is - megsérültek. Több ember kórházba kellett szállítani. A pláza tulajdonosa azt ígérte, kivizsgálják, mi történhetett. (BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér